Hoe financials de assets van de toekomstige organisatie worden

Succesvol door het juiste gedrag en vaardigheden
De belangrijkste pijlers voor de ontwikkeling van de financiële functie zijn soft skills.
Financials zijn over het algemeen uitstekend opgeleid op het gebied van hard skills en inhoud, maar de ervaring leert dat zij nog meer rendement uit hun performance kunnen halen door zich te ontwikkelen in hun professionele gedragsvaardigheden.
Assessments, Coaching & Training (ACT) is de sparringpartner van de CFO en zijn teams binnen iedere organisatie voor het ontwikkelen van gedrag en vaardigheden.
Skills voor een effectieve finance transformation
Bij organisaties in een verandertraject is het gedrag van het individu of een groep cruciaal. Waar Agium Lean in Finance (LIFE) ervoor zorgt dat processen goed worden ingericht en geoptimaliseerd, trainen en coachen wij met Agium ACT financials, zodat zij (weer) ‘fit for purpose’ zijn.

Financials klaar voor de toekomst

Door de gedragscomponent van financials te ontwikkelen, kunnen organisaties aanzienlijk meer rendement halen
Agium ACT zorgt voor een structurele verbetering van finance & control processen die noodzakelijk zijn voor een toekomstbestendige organisatie.
Vanzelfsprekend dragen wij onze kennis en kunde over, zodat je deze kunt blijven inzetten voor jouw organisatie.

Het Agium ACT traject

Onze aanpak levert een bijdrage aan zowel de finance transformation van organisaties als persoonlijke ontwikkeldoelen van individuen. Het traject leidt tot een meetbaar resultaat en een verhoogde arbeidssatisfactie.
Onze trainers en coaches zijn ervaren in het begeleiden van mensen en organisaties. We maken gebruik van beproefde trainings- en coachingmethodieken zoals NLP technieken, Systemisch Coachen en de DISC methode.
Agium ACT heeft ruim 20 jaar ervaring in het werken met uiteenlopende Finance & Control gedragsprofielen. In onze programma’s werken wij altijd samen aan de ontwikkeling van jouw financiële functie en je team(s).
We gaan graag het gesprek met jou aan om te bekijken hoe Agium ACT je kan ondersteunen!

Wil je dat wij contact met jou opnemen?

Hoe zorg je voor een toekomstbestendige organisatie?

Cindy Smeele

Directeur Mens & Ontwikkeling
+31 (0)6 1502 4853