Download

ANG Public Finance powered by Agium maakt overheden aantrekkelijker voor jong financieel talent

Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. En maak je het verschil. We zijn de partner die verder gaat dan financiële detachering en helpt organisaties hun ambities te realiseren – ook in de publieke sector. Agium heeft 50 procent belang in ANG Public Finance en met deze joint venture helpen we om overheden en andere publieke organisaties aantrekkelijker te maken voor jong financieel talent en vice versa.

Finance traineeship van twee jaar bij gemeenten, waterschappen en provincies

Gemeenten verliezen veel knowhow, doordat in de komende jaren een grote groep senior medewerkers met pensioen gaat. ANG Public Finance powered by Agium zet in op het opleiden van de ‘ambtenaar van de toekomst’.
Als jonge professional kun je mooie dingen bereiken op lokaal niveau. Zo heb je invloed op beslissingen die de gemeenschap raken, van burger tot bedrijf.
ANG Public Finance is gespecialiseerd in dienstverlening voor overheden, zoals gemeenten, waterschappen, gemeenschappelijke regelingen en ook in samenwerkingsverbanden tussen overheidsorganisaties die werken conform de ‘Besluit Begroting Verantwoording’ (BBV) voorschriften.
Tel hier de 20 jaar financiële en detacheringsexpertise van Agium bij op en de uitkomst is finance professionals die ook bij organisaties in de publieke sector het verschil maken.
Wij openen je ogen en zorgen ervoor dat je een succes maakt van de veranderingen waarmee je wordt geconfronteerd. Jij kunt die verandering zélf zijn, als je het wilt…

Wil je dat wij contact met jou opnemen?