Masterclasses, webinars & inspiratiesessies

Wil jij je laten inspireren en inzichten ontwikkelen? Met de veelzijdige masterclasses, webinars en inspiratiesessies stelt Agium jou, je team én je organisatie in staat om actuele kennis op te doen en relevante inzichten te ontwikkelen.
Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als:
  • Business Intelligence & Data Analytics
  • Robotic Process Automation
  • Forecasting
  • Lean & Agile Tools
  • Agile Controlling
  • Sturen en voorspellen met Power BI
In een cultuur van vooruitgang, respect en kennisdeling zorgt Agium voor positieve verandering. Onze kennisevents openen je ogen over hoe jij het verschil kunt maken door je finance & control processen structureel te verbeteren.
Agium is bovendien een levendige ontmoetingsplaats voor talent in en rondom het financiële vakgebied: opdrachtgevers, werknemers en zelfstandige professionals.
Onze kennisevents helpen je om je ambities te realiseren!

Events

Golf 2 Grow event - aanmelden exclusief op uitnodiging

Op 21 september organiseren wij weer ons jaarlijkse Golf2Grow event. Een middag vol inspiratie en ontspanning op de Golfbaan The Dutch! Na een inhoudelijke discussie over data storytelling gaan we de Golfbaan op. Voor de ervaren golfer zijn er 9 fantastische holes om te spelen.

Exclusieve Ronde Tafel ‘Ambtenaar van de Toekomst voor het Financiële Domein’

Gaan binnen jouw financiële afdeling de komende jaren ook verschillende ervaren medewerkers met pensioen? Terwijl organisaties wel steeds meer van finance vragen en verwachten, ook op het gebied van overheidsfinanciën. Om inzichten te ontwikkelen en ideeën op te doen ben je van harte welkom op de exclusieve Ronde Tafel ‘Ambtenaar van de Toekomst voor het Financiële Domein’ van Agium Public Finance op 5 oktober a.s. in Delft.

CFO Top ‘Challenge the Status Quo’ - aanmelden exclusief op uitnodiging

Het vriendelijke verzoek is om jezelf tijdens deze 3e CFO Top van 2022 open te stellen en je te laten uitdagen door de CFO van morgen en organisaties die buiten de gebaande paden durven te gaan. Challenging the Status Quo door 20 young talent uit te nodigen en hun kijk en ervaringen te delen. Komen we erachter of herkennen we wat de ander zegt? Laat je uitdagen door de mogelijke opvolgers.

Leadership in Finance Summit ‘Team Dynamics’ - aanmelden exclusief op uitnodiging

Tijdens het komende Leadership in Finance Summit kiezen we juist voor een people focused thema in plaats van een crisis management thema, namelijk Team Dynamics. Wanneer is een team succesvol? Waarom is het ene team een geoliede machine en welke leiderschapsstijl werkt het beste?

Agium deelt graag kennis

Joost De Vries

Commercieel Directeur
+31 (0)6 225 484 36

De Rol van de CFO

Met een groep van CFO's zijn we in gesprek gegaan over de rol van de CFO. Diverse publicaties, waaronder die van die VRC, schetsen een beeld van een steeds breder ingevulde functie. Tijdens het diner bespraken we ieders visie op de ontwikkelingen in de rol.
Delen van ervaringen is essentieel voor het ontwikkelen van jezelf en je functie. Daarom faciliteren wij diverse discussies met CFO's waarin in een vertrouwde setting open met elkaar gecommuniceerd kan worden.
Tijdens de CFO Day 2021 organiseerde we een discussie met CFO's over de competentie paradox. Tijdens dit diner gingen we verder in gesprek met de deelnemers over hoe zij de financieel functie vormgeven en hoe de rollen verdeeld worden. Meer specialisten of generalisten?
'Pas als je weet waar je staat, kun je bepalen waar je naartoe gaat' Al jaren spreken we binnen finance & control over finance & control als business partner, business navigator en soms zelfs als business shaper. Maar weten we nu echt wat dat betekent en wat daarvoor nodig is? Ambitie is goed, maar een duidelijk beeld van de toekomst en het ontwikkelpad er naartoe is noodzakelijk om die ambitie te bereiken.
Scale-ups staan altijd voor uitdagingen gelet op hun enorme groei en volgende fase. Tijdens dit diner deelde diverse CFO's hun ervaringen en uitdagingen met elkaar. Door inzichten en ervaringen met elkaar te delen kunnen ze verder met hun uitdagingen in de volgende fase.