Masterclasses, webinars & inspiratiesessies

Wil jij je laten inspireren en inzichten ontwikkelen? Met de veelzijdige masterclasses, webinars en inspiratiesessies stelt Agium jou, je team én je organisatie in staat om actuele kennis op te doen en relevante inzichten te ontwikkelen.
Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als:
  • Business Intelligence & Data Analytics
  • Robotic Process Automation
  • Forecasting
  • Lean & Agile Tools
  • Agile Controlling
  • Sturen en voorspellen met Power BI
In een cultuur van vooruitgang, respect en kennisdeling zorgt Agium voor positieve verandering. Onze kennisevents openen je ogen over hoe jij het verschil kunt maken door je finance & control processen structureel te verbeteren.
Agium is bovendien een levendige ontmoetingsplaats voor talent in en rondom het financiële vakgebied: opdrachtgevers, werknemers en zelfstandige professionals.
Onze kennisevents helpen je om je ambities te realiseren!

Events

ESG Rapportage in Actie

Dan ben je als CFO in 2025 ook verplicht een ESG verantwoording af te leggen. Als CFO is het essentieel om nu actie te ondernemen en je voor te bereiden op deze nieuwe realiteit.

Continu Verbeter Workshop

In "Samen Sterker: Bouw aan Dagelijkse Verbetering met Kata en Teamwork!" zoomen we in op de verbetermethodiek Kata. In teams nemen we je mee je hoe je blijft ontwikkelen en steeds verbetert.

CFO Diner

Tijdens dit diner gaan 8 CFO's met elkaar in gesprek over hun uitdagingen.

Het Krachtige Verhaal

Ontdek tijdens deze boeiende sessie het cruciale belang van effectieve communicatie om jouw financiering rond te krijgen. Of, op welke manier je je bestaande relatie een nieuwe impuls geeft.

Leadership in Finance

Aannames, als CFO of Corporate Controller gebruik je ze elke dag bij het nemen van belangrijke beslissingen. Ben jij je eigenlijk bewust de aannames die jouw keuzes bepalen? En kloppen deze aannames wel?

CFO Diner

Tijdens dit diner gaan 8 CFO's met elkaar in gesprek over hun uitdagingen.

CFO Top: Thriving Tribes

We willen ons onderdeel voelen van verschillende tribes, teams of communities, maar wel onze onafhankelijkheid behouden. Hoe zorgen we voor de juiste balans hierin?

Generatie Z onthuld

Door gebruik te maken van de innovatieve Roddel Intervisie methode, krijg jij waardevolle inzichten in hoe je deze generatie effectief kunt benaderen, boeien en binden.

Agium deelt graag kennis

Joost De Vries

Commercieel Directeur
+31 (0)6 225 484 36