Masterclasses, webinars & inspiratiesessies

Wil jij je laten inspireren en inzichten ontwikkelen? Met de veelzijdige masterclasses, webinars en inspiratiesessies stelt Agium jou, je team én je organisatie in staat om actuele kennis op te doen en relevante inzichten te ontwikkelen.
Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als:
  • Business Intelligence & Data Analytics
  • Robotic Process Automation
  • Forecasting
  • Lean & Agile Tools
  • Agile Controlling
  • Sturen en voorspellen met Power BI
In een cultuur van vooruitgang, respect en kennisdeling zorgt Agium voor positieve verandering. Onze kennisevents openen je ogen over hoe jij het verschil kunt maken door je finance & control processen structureel te verbeteren.
Agium is bovendien een levendige ontmoetingsplaats voor talent in en rondom het financiële vakgebied: opdrachtgevers, werknemers en zelfstandige professionals.
Onze kennisevents helpen je om je ambities te realiseren!

Events

FM Dag Focus on value

Waardecreatie. Het is een begrip dat nauwelijks uitleg behoeft, maar tegelijkertijd veel vragen oproept. De FM focust zich op dit onderwerp. Deelname is voorbehouden aan financieel eindverantwoordelijke.

CFO Top: The Search for Simplicity

Tijdens de aankomende CFO Top gaan we met elkaar in gesprek rondom het thema The Search for Simplicity. Of iets simpel of complex is, is mede afhankelijk van onze manier van omschrijven. Dus hoe breng jij jouw verhaal zodat collega’s kansen zien in plaats van ontmoedigende bureaucratie?

Rondetafelsessie: Data Driven Financial

Data Driven Financial. Tijdens deze rondetafelsessie gaan we met elkaar in gesprek over de competenties van deze financials en hoe deze binnen de finance afdeling past.

Continue verbeter Workshop: Game Ontmantel de Bom

In deze Game “Ontmantel de Bom” zoomen we in op de verbetermethodiek Kata. In teams nemen we je mee je hoe je blijft ontwikkelen en steeds verbetert.

CFO Day Back to Business

Diverse crisissen hebben de afgelopen jaren de revue gepasseerd en in dit proces zijn we heen en weer geslingerd tussen verschillende transformaties, transities en redesigns. Waar draait het uiteindelijk allemaal écht om? Op deze CFO Day gaan we weer Back to Business. Deelname is voorbehouden aan financieel eindverantwoordelijke.

CFO Top: The Good, the Bad and the Ugly

We nodigen jullie uit voor een moment van reflectie, bewustwording en openheid. Door het delen van de verhalen van jullie organisaties en van jezelf hopen we dat ieder zich kwetsbaar op durft te stellen, en het aanzet tot het delen van onzekerheden, frustraties en gebreken. Door eerlijk met elkaar te zijn helpen we elkaar eerlijk met onszelf te zijn. Hoe groot de uitdaging ook mogen zijn, de innerlijke kracht van de mens heeft ze altijd aangekund en dat zal ook nu niet anders zijn

CFO Top: Thriving Tribes

Een tribe is van origine een stam, een groep van onderling verwante families of clans. Maar in de huidige samenleving bestaan deze geïsoleerde, monoculturele en eendimensionale tribes vrijwel niet meer. Vandaag de dag leven tribes verspreid en zijn we als mens vaak onderdeel van meerdere tribes. Als we het nu dus hebben over tribes, refereren we naar een groep mensen met gedeelde interesse, cultuur en manier van communiceren. We willen ons onderdeel voelen van verschillende tribes, teams of communities, maar wel onze onafhankelijkheid behouden. Hoe zorgen we voor de juiste balans hierin?

Agium deelt graag kennis

Joost De Vries

Commercieel Directeur
+31 (0)6 225 484 36