Oplossingen voor opdrachtgevers

Op zoek naar een interim controller, business analist of CFO? Welk financiële vraagstuk je ook hebt: onze talentvolle financials staan direct voor je klaar. Wij zijn Agium: dé specialist op het gebied van financiële detachering die maximaal investeert in talent.

Al jarenlang profiteren vele opdrachtgevers van onze aanpak. Of je nou actief bent in het bedrijfsleven of de publieke sector: samen kunnen wij altijd voorzien in jouw vraag naar financieel talent.

Waarom kiezen voor Agium

Agium is een vertrouwde naam in financiële detachering. We helpen je om al je ambities waar te maken. Zo zoeken we graag met je mee naar de best passende financial voor jouw uitdagingen: van financieel manager tot interim controller. We ontwikkelen in korte tijd oplossingen voor jouw finance-vraagstuk. En we creëren toekomstbestendige organisaties in een continu veranderende markt. Want wij geloven dat ambitie begint bij de wil om het verschil te maken.

We zijn innovatief en ondernemend.

We zijn innovatief en ondernemend, voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om waarde te creëren. We begrijpen dat wendbaarheid voor opdrachtgevers cruciaal is in de snel veranderende wereld van vandaag. En we zetten ons in om ook zelf een wendbare organisatie te zijn die klaar is om elke uitdaging aan te gaan.

We zijn ambitieus en gedreven.

We zijn ambitieus en gedreven. Onze grootste drijfveer is het ontwikkelen van menselijk kapitaal in finance. We zijn intensief betrokken bij onze opdrachtgevers en professionals en streven er naar om waardevolle impact te maken. Elke dag weer.

We zijn trots en bevlogen.

We zijn trots op onze collega’s, op onze opdrachtgevers en op onze resultaten. Wat ons energie geeft zijn onze warme verbindingen met ambitieuze opdrachtgevers en gedreven finance professionals.

We zijn verbonden en samen.

Onze community van betrokken professionals is gebaseerd op verwantschap, vooruitgang, kennisdeling en respect. Samen maken we het verschil. Want waarom zou je alleen gaan, als het samen kan?

Beste werkgever
Top 250 Groeibedrijven
FD Gazellen
100 %
van de young professionals hebben een vervolgopleiding gekozen
76 %
van de professionals zijn al 5 jaar onderdeel van de Agium community
60 %
van de professionals volgen een post bachelor of een (post) masteropleiding

Agium diensten

Agium helpt op alle mogelijke manieren: van het sourcen van finance talent en het inzetten van business consultants tot het ontwikkelen van de allerbeste finance professionals van morgen.

Financiële detachering
Werving & selectie
Business consultancy

Interessante cases van opdrachtgevers

Onze Agium’ers maken het verschil voor jou. Met ruim 20 jaar ervaring en expertise weten wij finance talent te vinden én te ontwikkelen. Ontdek de kracht van Agium.

Onze evenementen

07.11.2023 Den Dolder

CFO Diner

Changing The Game...
15.11.2023 Amersfoort

CFO Top

Thriving Tribes...

Op de hoogte blijven?

Laat je e-mailadres achter en blijf op de hoogte van onze events.

Neem contact 
met ons op


Liever direct en persoonlijk contact?

Bel of e-mail met
Olaf Poot

Of gelijk aan de slag bij Agium?