Onze diensten

Business consultancy

Jij wilt dat jouw organisatie de uitdagingen van morgen aankan. Een organisatie die voorop loopt in een sterk veranderende omgeving. Samen met onze gepassioneerde business consultants creëer jij de toekomstbestendige organisatie die jij voor ogen hebt.

Wij doen transformaties

Gepassioneerde business consultants, solutions op maat

Wij zijn meer dan alleen consultants. Bij Agium hebben we een duidelijke missie: samen met jou creëren we een organisatie die klaar is voor de uitdagingen van morgen. Onze consultants hebben een trackrecord met operationele ervaring in financiële directieposities. Daardoor kunnen ze zich uitstekend verplaatsen in strategische issues van CFO’s en financieel directeuren. Die vertalen ze naar praktische oplossingen en zorgen dat het werkt. Zodanig dat jouw mensen het gaan omarmen en gebruiken.

Onze integrale aanpak

Bij Agium begrijpen we dat organisatieverandering om een holistische benadering vraagt. Daarom hanteren we een integrale aanpak waarbij we de finance transformatie benaderen vanuit de volgende pijlers:

Mensen: wij geloven dat mensen de sleutel zijn tot succes. In onze projecten betrekken en versterken we je team. Dit doen we door coaching van zowel het individu als het team. We realiseren upskilling van jouw team door op maat gemaakte training.
Processen: wij zien kansen voor verdere optimalisatie in elk bedrijfsproces. Samen met jouw team houden de bedrijfsprocessen tegen het licht en kijken waar het efficiënter of beter kan. Zo realiseren we maximale waarde voor jouw organisatie.
Systeem en Data: met de juiste inzet en inrichting van systemen creëeren we voor jou een effectieve omgeving om meer waarde uit je data te halen. Zo helpen we jou met het formuleren van de IT-strategie tot de realisatie van jouw nieuwe IT-landschap.

Ontdek onze expertises

Korte versie Lange versie

Digital transformation

Finance transformatie is een continu proces. Digitalisering is in volle gang en dat vraagt veel wendbaarheid van bedrijven. Zo spelen bij digitale transformatie nieuwe en slimme innovaties een fundamentele rol.

Korte versie Lange versie

Project- en programmamanagement

Bij Agium rennen we niet weg van verandering, maar omarmen we die. Onze business consultants zijn gespecialiseerd in het managen van veranderingstrajecten en business cases. Zo maken we samen een succes van veranderingen binnen jouw organisatie.

Korte versie Lange versie

Assessments, Coaching & Training

Financials kunnen het verschil maken door zich te ontwikkelen in hun gedrag en vaardigheden. Door onze ruim 20 jaar ervaring in te zetten in onze coaching- en trainingsprogramma’s, brengen we jou en je team in beweging om fit for purpose en fit for future te worden.

Korte versie Lange versie

Continuous Improvement

Als finance professional moet je goed kunnen omgaan met een snel veranderende omgeving. Toch hebben veel finance professionals nog vaak te maken met verouderde processen, routinematige werkzaamheden en ‘rework’. Agium is dé partner van de CFO als het gaat om continuous improvement.

Vacatures

Herken jij je in onze aanpak? Word Agium Business Consultant.

Een tribe van Business Consultants

Bij Agium vormen we een hechte tribe van gepassioneerde business consultants en interim managers. We delen actief onze kennis en ervaring, ondersteunen elkaar via intervisie en zijn er voor elkaar in elke stap van de reis. Door ons meester-gezel principe zorgen we ervoor dat we voortdurend blijven leren en groeien.

Partnerschap

Bij Agium is maatwerk onze standaard. Want geen enkele organisatie is hetzelfde.

Onze consultants zijn hoogopgeleide en zeer ervaren professionals met een echte passie voor finance transformatie. Wij bieden uniek maatwerk dat naadloos aansluit op jouw specifieke situatie. Samen gaan we aan de slag en zetten praktische oplossingen neer waar jouw organisatie écht mee vooruit kan.

Neem contact met ons op

Contact formulier

* geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever direct en persoonlijk contact?

Bel of e-mail met
Robbert van Adrichem

Of gelijk aan de slag bij Agium?