Agium, het netwerk van groei

Jij gelooft in groei. Je omarmt vakmanschap en wilt graag uitgedaagd worden. Bij Agium stimuleren we kennisgroei, maar faciliteren we ook kennisdeling. We zijn een finance detacheringsbureau dat gelooft in de kracht van verbondenheid. Wil jij jouw maximale potentieel benutten en onderdeel uitmaken van het netwerk van groei? Maak dan deel uit van onze tribe.

Balanceren tussen profit en purpose

Onze Agium cultuurwaarden

Bij Agium erkennen en vieren we de unieke talenten en perspectieven van ieder individu. Voor ons telt elke stem. Diversiteit helpt ons om beter te presteren en creatievere oplossingen te vinden. Daarom streven we naar een werkomgeving waarin iedereen zich gerespecteerd en gewaardeerd voelt. Onze cultuur wordt gekenmerkt door vier fundamentele waarden:

Talent

Jouw ambitie en drive is waardevol. Ons talentontwikkelingsprogramma helpt professionals om hun (verborgen) talent te ontdekken én benutten. Zo zorgen we ervoor dat jij altijd topprestaties kunt leveren.

Tribe

We hebben een tribe-mentaliteit: de mens staat centraal. Daarom hebben we veel persoonlijke aandacht voor onze professionals. Er is immers geen betere investering dan in mensen.

Trots

Wanneer je je goed voelt, presteer je beter. We zijn erg trots op onze inspirerende incentivetrips naar Londen en New York, en op de diverse awards die we hebben mogen ontvangen als Beste Werkgever en Top 250 Groeibedrijven in Nederland.

Toekomst

Onze professionals vormen de toekomst. Ze bereiken dit door zich te verbinden aan inspirerende organisaties, zich te verdiepen in de materie en verder te kijken dan de opdracht. Door proactief na te denken over financiële transformatie, helpen ze niet alleen opdrachtgevers om hun zakelijke doelen te bereiken, maar dragen ze ook bij aan de toekomstbestendigheid van hun organisaties.

traineeship finance & control
Finance trainee op kantoor

Maak kennis met onze collega’s

Sluit je aan bij onze inspirerende community. Samen brengen we jouw carrière naar nieuwe hoogten!

Lees hun verhalen

De Agium tribe

Agium omarmt de ambitie, groei en ontwikkeling van onze professionals. We zijn een bruisende finance detacheringsbureau waar mensen centraal staan. We hebben oog voor talent en weten dit te benutten. Bij Agium zul je niet alleen je professionele doelen bereiken, maar ook een onmisbaar deel van onze hechte community worden.

Wij ontwikkelen talent

Talentontwikkeling is volgens ons geen rechtlijnig pad. Welnee. Het is eerder een brandend vuur dat aangewakkerd wordt door ambitie, nieuwsgierigheid en doorzettingsvermogen.

Ons talentontwikkelingsmodel kan het beste worden voorgesteld als een ‘Vlam’: een symbool voor onze kijk op groei, waarbij je doorlopend in de juiste richting groeit. Zowel op professioneel gebied, in je studie als in je persoonlijk leven.

 

De kern van de Vlam is de directe verbinding tussen jouw groei en die van de organisatie. Talent vormt altijd de basis. Samen met de wind van verandering zorgt jouw talent ervoor dat de Vlam steeds sterker en feller flakkert. Door dit talent te koesteren en te ontwikkelen, realiseren we waardevolle impact.

Onze ambitiemanagers

Agium moedigt je aan om te groeien. Wij zijn een finance detacheringsbureau dat zich actief inzet voor persoonlijke en professionele begeleiding van al onze professionals, of je nu start in ons traineeship of al een ervaren financial bent. We hebben een team van inspirerende ambitiemanagers voor je klaarstaan, om ervoor te zorgen dat je de kansen krijgt om jouw ambities te verwezenlijken. Zij zullen jou als persoonlijke coach stimuleren en ondersteunen. Zo kan jij doorgroeien naar een hoger niveau.

Agium'ers in de spotlight

Succesvolle organisaties worden gevormd door getalenteerde mensen. Bij Agium investeren we dan ook in onze professionals die hard werken en net zo hard genieten. We zijn trots op ons team van meer dan 200 toegewijde en gepassioneerde specialisten. Bovendien hechten we veel waarde aan een goede werk-privébalans. Alleen samen zijn we succesvol.

Wij delen kennis

Wij vergaren niet alleen kennis, we delen ook.

Bij Agium zijn we net zo trots op onze informele en persoonlijke werksfeer als onze zakelijke uitstraling. Onze professionals concurreren niet met elkaar, maar werken samen om elkaars potentieel te ontsluiten. Dit gebeurt binnen een open cultuur waar kennis vrijelijk wordt gedeeld. We moedigen elkaar altijd aan om te blijven groeien en te ontwikkelen.

Neem contact met ons op