Meld je aan

Geïnteresseerd in hoe jij bij jouw team/organisatie de administratieve financiële processen kan digitaliseren en hoe je gedreven Young Finance Professionals kan werven, boeien en binden? Meld je dan aan voor deze exclusieve Ronde Tafel bij het Agium Impact Lab op 5 oktober a.s. in Delft!

Exclusieve Ronde Tafel ‘Ambtenaar van de Toekomst voor het Financiële Domein’

Gaan binnen jouw financiële afdeling de komende jaren ook verschillende ervaren medewerkers met pensioen? Terwijl organisaties wel steeds meer van finance vragen en verwachten, ook op het gebied van overheidsfinanciën.

Om inzichten te ontwikkelen en ideeën op te doen ben je van harte welkom op de exclusieve Ronde Tafel ‘Ambtenaar van de Toekomst voor het Financiële Domein’ van Agium Public Finance op 5 oktober a.s. in Delft.

Programma 5 oktober 2022*

12.00 – 12.45 uur    Ontvangst met lunch
12.45 – 13.00 uur    Welkom, opening en voorstellen tafelgasten
13.00 – 13.50 uur    1e Sessie Ronde Tafel gesprekken ‘Wat kan automatisering en RPA voor jouw organisatie betekenen?’
13.50 – 14.15 uur    Pauze
14.15 – 15.05 uur    2e Sessie Ronde Tafel gesprekken ‘Impact Oekraïne crisis op bedrijfsvoering en risicomanagement’
15.05 – 15.30 uur    Pauze
15.30 – 16.20 uur    3e Sessie Ronde Tafel gesprekken ‘Talentontwikkeling van Finance Public Professionals bij APF voor overheid’
16.20 – 17.00 uur    Napraten, netwerken onder het genot van een hapje en een drankje


*wijzigingen voorbehouden

Sprekers Ronde Tafel ‘Ambtenaar van de Toekomst voor het Financiële Domein’

Cindy Smeele -directeur Mens & Ontwikkeling bij Agium- loopt inmiddels alweer ruim 20 jaar mee op het snijvlak van detachering en finance & control. In die twee decennia heeft zij allerlei generaties voorbij zien komen. X, Y én Z. Gaandeweg namen we afscheid van de gebruikelijke, ‘blauwe’, dertien-in-een-dozijn financial. Wat ervoor in de plaats kwam? Een ontzettend dynamisch werkveld, waarbinnen steeds meer wordt gevraagd. Op het gebied van kennis en vaardigheden.
Mattijs Hoogendoorn - Controller bij Gemeente Krimpenerwaard - is al vele jaren werkzaam als financial en controller in de publieke sector. Van de ontwikkeling van een kwaliteitsmanagementsysteem voor drie waterschappen tot de doorontwikkeling van de P&C producten in gemeenteland en kennismeetings over de aanstaande herijking van het gemeentefonds. Staat middenin de praktijk en brengt graag verbinding tussen gemeenten bij de ontwikkelingen waar zij voor staan. Alleen ben je sneller, maar samen kom je verder.
Wim Verheij -Directeur/Partner Agium Digital- heeft tientallen organisaties geholpen bij onder andere het introduceren en verder uitbouwen van Robotic Process Automation en vele robots gebouwd. Wim (voorheen o.a. KPMG, Finace en Centric) neemt je vanuit zijn dagelijkse praktijk graag mee op de digitale ontdekkingsreis.