Bouwen aan een toekomstbestendige organisatie

Een continu veranderende markt stelt eisen aan de teams in je organisatie. Zij moeten meebewegen en kunnen niet meer vertrouwen op bestaande (vaak vastgeroeste) patronen. Agium helpt bedrijven door finance professionals in te zetten bij capaciteitsproblemen en zorgt voor de ontwikkeling van talent en deskundigheid. Onze specialisten ondersteunen in dagelijkse processen (run) en structurele activiteiten op lange termijn (change).

Agium levert en ontwikkelt menselijk kapitaal in finance

Met Agium haal jij kennis naar binnen die je in staat stelt om positieve veranderingen te bewerkstelligen. Voor ieder vraagstuk levert Agium de juiste deskundigheid uit een tribe van 180 betrokken specialisten.
Onze opleidingen, trainingen, kennisevents zijn ook beschikbaar voor jou en je team - en het Agium talentprogramma verzekeren je van professionals die beschikken over actuele kennis, relevante inzichten en waardevolle hard- en soft skills.
Vanzelfsprekend dragen wij onze kennis en kunde over, zodat je deze kunt blijven inzetten voor jouw organisatie.

Agium is je partner voor finance transformation

Agium helpt bedrijven bij de ontwikkeling van een wendbare en toekomstbestendige organisatie in een veeleisende en veranderende markt. Hierbij kijken wij altijd verder dan de opdracht en denken we pro-actief mee over een efficiënte en effectieve finance transformation.
Agium detacheert Financial Controllers, Assistent Controllers, Auditors en Managers Planning & Control op generieke en gespecialiseerde functiegebieden. Ieder inzicht dat we gezamenlijk ontwikkelen, gebruiken we voor de ontwikkeling van je team, het bepalen van de next steps en het stellen van nieuwe doelen.

Zo zetten we de run om in change, creëren waardevolle impact en realiseren samen ambities.
Wanneer het gaat om Accounting, Controlling of Business Planning & Analysis levert Agium op ieder niveau de juiste deskundigheid. Zo zorgen wij dat jouw team het verschil maakt en jij je ambities realiseert. Wat je uitdaging ook is, onze Administrateurs, Business Controllers, Interim Managers en Financial Controllers staan voor je klaar!

Wil je dat wij contact met jou opnemen?

Joost de Vries Agium

Hoe maak jij het verschil in Finance & Control?

Joost De Vries

Commercieel Directeur
06 225 484 36