Waar hecht jij het meeste waarde aan?

Doorgroeimogelijkheden

Groei is de basis van Agium. Zo staat Augio uit Agium voor ontwikkeling. In projecten wordt een professional begeleid in het signaleren en pakken van groeikansen en in de daarop volgende projecten wordt een stap gezet om op andere vlakken te groeien.
Al deze aspecten maken dat je stapsgewijs groeit in senioriteit, dit is zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Er zijn namelijk meerdere middelen en systemen om deze groei te borgen, maar de drive van onze professionals is de brandstof.

Cultuur binnen de organisatie

Cultuur moet je voelen – het omschrijven hiervan is een complex iets. Bij Agium is er een aantal pijlers waarin wij ons herkennen, namelijk: tribe, trots, talent, toekomst.
De open Agium tribe houdt vooral in dat we een groep getalenteerde finance professionals hebben, die voor en door elkaar ontwikkelen. Deze cultuur dragen wij uit in onze inrichting op kantoor, in interne en externe communicatie en in ons doen en laten.

 

 

Ben jij benieuwd naar wat Agium’ers hierover zeggen? Bekijk hier de medewerkersverhalen.
Als Agium’er maak jij het verschil door de ogen van de opdrachtgever te openen en ervoor te zorgen dat je een succes maakt van de veranderingen waarmee je wordt geconfronteerd. Jij kunt die verandering zelf zijn, als je het wilt…
Samen maken we het verschil.

Neem contact met ons op


Meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers.