Shaping the future & digital finance function
‘Pas als je weet waar je staat, kun je bepalen waar je naartoe gaat’
Al jaren spreken we binnen finance & control over finance & control als business partner, business navigator en soms zelfs als business shaper. Maar weten we nu echt wat dat betekent en wat daarvoor nodig is? Ambitie is goed, maar een duidelijk beeld van de toekomst en het ontwikkelpad er naartoe is noodzakelijk om die ambitie te bereiken.
En als we hiervan als finance & control al een goed beeld en plan hebben, in hoeverre is de business meegenomen en aangehaakt? Kennen we hun verwachtingen en ontwikkelingen?
In deze masterclass bespreken we aan de hand van enkele duidelijke voorbeelden hoe je een goed beeld krijgt van de huidige en gewenste (toekomstige) perceptie, beleving en verwachtingen.
En hoe je werkt aan/naar een meerjarig ontwikkelplan, waarin alle facetten ‘besturing, processen, systemen, mens en data’ worden meegenomen.
Programma
  • Adaptief en beïnvloedend vermogen – vermogen, vaardigheden en rol in/bij optimalisatie en innovatie van zowel F&C zelf als de business.
  • Strategische en tactische rol van F&C en de bijdrage aan strategische en tactische organisatie- en businessvraagstukken – de mate waarin F&C wil en wordt verwacht te fungeren als trusted advisor.
  • Vaardigheden, focus, rol en bijdrage aan het gebied van IT en digitalisering. Zowel voor/binnen F&C zelf als voor/bij business processen, diensten en vraagstukken.
  • F&C als informatie & data (analytics) expert.
  • Balans tussen transactie/proces/effect gerichtheid en ontwikkeling naar analytics, sustainability en waardecreatie.
  • Competenties, vaardigheden, ontwikkeling, rolverdeling en rolduidelijkheid van F&C. Zowel voor individuele rollen als in het team.
Trainer
Wim Verheij -Directeur/Partner Agium Digital- heeft tientallen organisaties geholpen bij onder andere het introduceren en verder uitbouwen van Robotic Process Automation en vele robots gebouwd. Wim (voorheen o.a. KPMG, Finace en Centric) neemt je vanuit zijn dagelijkse praktijk graag mee op de digitale ontdekkingsreis.
Graag ontmoeten wij jou op 15 maart a.s. om 16.30 uur op het kantoor van Agium in Delft. Je kunt gemakkelijk en gratis parkeren naast het gebouw.
De masterclass start om 17 uur en je kunt rekening houden met de afsluiting rond 19.30 uur. Uiteraard wordt er in de pauze voor een hapje en een drankje gezorgd.

Aanmeldformulier