Zoek je als financiële afdeling binnen de publieke sector nieuwe Finance Professionals?

Gaan binnen jouw financiële afdeling de komende jaren ook verschillende ervaren medewerkers met pensioen? Herkenbaar. Met name binnen de publieke sector verdwijnt er de aankomende jaren veel kennis en ervaring. Terwijl organisaties wel steeds meer van Finance vragen en verwachten, óók op het gebied van overheidsfinanciën!

Wie zien dat het voor overheidsinstanties niet meevalt om Finance Professionals te vinden en aan zich te binden. Hierdoor komt de financiële functie binnen de publieke sector alleen maar verder onder druk te staan. Terwijl moderniseren en optimaliseren noodzakelijk is.

Met ANG Public Finance powered by Agium (APF) helpen we jouw organisatie hierbij!

APF biedt een duurzame oplossing!

Bij APF beschikken we over talentvolle Public Finance Professionals. Financieel toptalent dat de financiële functie binnen de politieke sector naar het volgende niveau wil brengen. En natuurlijk jouw organisatie maximaal ondersteunt bij de vraagstukken die er momenteel spelen. In onze woorden: de Ambtenaar van de Toekomst.

Ben je op zoek naar meer ervaren Public Finance Professionals? Geen probleem!

Bij ons werken ook Medior en Senior Finance Professional met jarenlange ervaring op het snijvlak van Finance en de publieke sector. Bij ons bevinden expertise en talent zich onder één dak.

Dit zijn wij!

ANG en Agium zijn in 2021 een synergetische samenwerking met elkaar aangegaan, onder het gezamenlijke dochterlabel ANG Public Finance (APF).

APF richt zich op gemeenten, provincies, waterschappen, het onderwijs, de zorg, woningcorporaties en diverse ander non-profitorganisaties zoals zelfstandige bestuursorganen (ZBO’s), ministeries (het Rijk) en de (semi-)overheid.
Vanuit onze kennis en ruimschootse consultancy-ervaring binnen de publieke sector brengen wij ambitieuze Finance Professionals en overheidsinstellingen samen. Bij welke uitdagingen kunnen we jou van dienst zijn?

Wat samenwerken met APF jou brengt

Bij APF gaan we voor een partnership met onze opdrachtgevers. We willen van meerwaarde zijn, voor jouw organisatie en binnen je team(s). Dat doen we op verschillende manieren.
  • Met behulp van onze financiële expertise, beschikbaar wanneer je het nodig hebt.
  • We kennen de overheid in al haar facetten als geen ander. Van gemeenten tot waterschappen, maar ook samenwerkingsverbanden tussen overheidsorganisaties zijn ons niet vreemd.
  • Met onze Public Finance Professionals ben je in staat om pijlsnel op veranderingen binnen het financiële speelveld in te spelen.
  • Samen met APF verjong je je financiële afdeling en optimaliseer je je werkprocessen.

Exclusieve ronde tafel op woensdag 5 oktober 2022

Gaan binnen jouw financiële afdeling de komende jaren ook verschillende ervaren medewerkers met pensioen? Terwijl organisaties wel steeds meer van finance vragen en verwachten, ook op het gebied van overheidsfinanciën.

Om inzichten te ontwikkelen en ideeën op te doen nodigen we je van harte uit voor de exclusieve Ronde Tafel 'Ambtenaar van de Toekomst voor het Financiële Domein' van Agium Public Finance op 5 oktober a.s. in Delft. Meld je aan via onderstaande button.

Wil je dat wij contact met jou opnemen?

Vragen? Bel of app me!

Olaf Poot

Commercieel Directeur
06 5466 3962