Als Vrije Vogel alias werkondernemer verdien je zomaar 20% tot 30% meer

Ben jij een ondernemende finance professional die inhoudelijk én financieel wil groeien? Combineer het ondernemerschap met een vaste dienstbetrekking, groot salesnetwerk én een
sociale en ambitieuze kenniscommunity!
Word óók een Vrije Vogel en geniet van de vrijheden als ondernemer zonder de financiële risico’s!
Naast het zelfstandig werken aan uitdagende opdrachten bij wisselende opdrachtgevers geeft het werkondernemerschap jouw talentontwikkeling een boost en maakt het je extra aantrekkelijk voor opdrachtgevers omdat zij geen DBA-gerelateerde risico’s lopen.
Klaar voor jouw volgende stap? Maak kennis met Agium!

Werkondernemerschap? Altijd een goed salaris en heel veel flexibiliteit!

Als IT Controller ontdekte Renee Rowlands al snel de voordelen van het werkondernemerschap bij Agium, zoals de afwisseling in projecten en de zekerheid van een basissalaris als je even geen opdracht hebt!

Iedere business specialist heeft een eigen visie op wat het werkondernemerschap oplevert en betekent.

Laat je inspireren door het verhaal van Renee en plan een afspraak in met Agium om te ontdekken hoe jij een Vrije Vogel kunt zijn!

Klaar voor de volgende stap in je carrière?

Dus jij wilt het ondernemerschap combineren met een vast dienstverband? En onderdeel zijn van een collectief van echte kennisspecialisten, net als jij? Kies voor een ondernemende invulling van je carrière als Vrije Vogel bij Agium!
Vul onderstaande velden in en wij nemen ASAP contact met je op om jouw toekomst als werkondernemer te bespreken. Ook ontvang je het visiedocument Vrije Vogel alias Werkondernemer van Stephan Persoon (founder Agium).

Dus jij bent klaar voor de volgende stap in je carrière?

Ontdek de voordelen van het werkondernemerschap bij Agium

ONDERDEEL VAN EEN KENNISCOMMUNITY

Je bent onderdeel van een actieve club van gelijkgestemden die je regelmatig ontmoet tijdens inspirerende en sociale events en waarmee je professioneel kunt sparren.

PROFESSIONELE ONTWIKKELING

Agium faciliteert je senior professionalschap op uiteenlopende gebieden zoals commercie en procesmanagement. Bovendien krijg je een persoonlijk opleidingsbudget.

GROOT SALESNETWERK

Door de effectieve sales- en marketingactiviteiten van Agium worden de meeste opdrachten voor onze werkondernemers aangeboden; daarbovenop komt je eigen netwerk!

BEPERKTE RISICO'S

Wanneer je tijdelijk geen opdracht hebt, val je als werkondernemer bij Agium terug op een basissalaris zodat je altijd kunt voorzien in je levensonderhoud.

GEDEELDE LUSTEN EN GEDEELDE LASTEN

Vrije Vogels alias werkondernemers krijgen bij Agium de mogelijkheid om te proeven aan het ondernemerschap zonder de zekerheden van een vast dienstverband te hoeven missen.

AANTREKKELIJKE VOORWAARDEN

In het werkondernemersmodel van Agium worden naast bonusregelingen ook pensioen en een mobiliteitsbudget opgenomen.

PERSOONLIJKE AANDACHT

Agium staat bekend om haar ruimte en aandacht voor inhoudelijke én persoonlijke groei met o.a. het Trusted Advisorship programma in het 1e jaar.

GEDEGEN ORGANISATIE ACHTER JE

Financieel detacheerder Agium is al 20 jaar een toonaangevende detacheerder met veel kennis en ervaring waarvan jij kunt profiteren!

Andere Vrije Vogels over het werkondernemerschap

Agium heeft een hechte community van werkondernemers. Iedere senior professional kan jou inspireren over het veelzijdige werkondernemerschap. Zo vertelt René Preenen je over het aantrekkelijke verdienmodel, legt Mark van Wichen uit hoe hij zich continu ontwikkelt en is Tu Huan Trinh enthousiast over zijn persoonlijke én werkinhoudelijke groei. Ontdek waarom het werkondernemerschap bij Agium iets voor jou is!

Een hybride versie van het zzp-schap en vast dienstverband

Agium biedt hét platform om uiteenlopende opdrachten te doen bij verschillende opdrachtgevers. Daarnaast word ik ondersteund in mijn professionele ambitie en geholpen om het ondernemerschap vorm te geven - het Trusted Advisor programma helpt hierbij enorm! Bovendien faciliteert Agium het sparren met mijn collega-werkondernemers.

Gedeelde lusten en gedeelde lasten

Als je zzp’er wordt, dan kan het je een bepaalde periode financieel erg mee zitten. Maar als je opdracht in november eindigt, kun je ook wel eens 2 maanden zonder werk (en dus inkomen) komen te zitten. Het mooie van het werkondernemersmodel is dat Agium je in mindere tijden verzekert van een basissalaris waarbij ook je sociale voorzieningen doorlopen.

Onafhankelijk meedenken met directies

Als registercontroller denkt Mark mee over de financiële structuur van allerlei bedrijven en ziet zijn baan er dus elke keer anders uit. “Iedere directie worstelt met andere vragen”, legt hij uit. “De ervaring die ik opdoe bij andere werkgevers komt iedere keer weer goed van pas bij nieuwe opdrachtgevers. Ik kijk meer als een buitenstaander met veel ervaringen naar de situatie en kom op die manier steeds met originele oplossingen.”

Vragen over het werkondernemerschap?

Maurice van der Linden

Community Manager Werkondernemers
+31 (0)6 2200 0685